Искате ли да откриете всичко, което го прави красив, автентичен и заслужаващ да се живее? Ние, термален къмпинг 7 Lakes, ви приветстваме в нашия нов свят на красота и наслада! С изглед към гордо извисяващите се върхове на Рила – пазители на величествените Рилски езера, тук е мястото, където напълно да забравите еднообразното всекидневие.
Сгушен в кокетното курортно градче Сапарева баня, къмпингът е перфектна комбинация от живописна природа и модерен комфорт. Предлагаме ви много удоволствия, на които да се насладите – басейни с лечебни термални води, удобни къмпинг парцели под звездно небе, пленяващи гледки на зелените рилски възвишения, чист планински въздух, мелодичната песен на птици, с която да се събуждате всяка сутрин.

Вярваме в трансформиращата сила на съвършената почивка. Поставили сме си за цел да разгадаем всички ваши желания и да ги изпълним. Затова, когато сте при нас, се отпуснете и почувствайте полъха на вдъхновение и релакс – позволете на природата да ви въздейства благотворно!

Бъдете част от нашия малък рай, бъдете част от вашата мечта!

2 Responses

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *