Къща Идеал, Сапарева баня разполага с леглова база от 12 места.
Чист въздух, лечебна минерална вода и красива природа са само част от нещата, които привличат многобройни туристи в община Сапарева баня.

Заповядайте в къща за гости Идеал, за да се насладите на уюта, комфорта и спокойствието, които ще Ви предложим. Къща за гости Идеал е разположена в идеалния център на курортния град Сапарева баня. Къщата е изцяло ново строителство и се намира само на 400 метра от лековитите минерални извори в града и Аква клуб Котвата.

Къща за гости Идеал разполага с леглова база от 12 места. Помещенията за настаняване са:
– един двустаен апартамент, който се състои от спалня с голямо двойно легло и едно единично легло; всекидневна с разтегателен диван, трапезна маса и напълно оборудван кухненски бокс с възможност за приготвяне на храна /4 човека/;
– едно фамилно студио, което се състои от две стаи – спалня с голямо двойно легло и самостоятелна стая с две единични легла, напълно подходящи за двама възрастни или две деца /2+2/;
– една двойна стая със спалня и един разтегателен диван – стаята е подходяща за двама възрастни с две деца /2+2/.

Деца до 7 години се настаняват безплатно; от 8 до 12 години заплащат половината от цената на възрастен за една нощувка.

Стаите разполагат със собствен санитарен възел, кът за сядане, плоскоекранен телевизор с кабелни канали и безплатен Wi-Fi. Всички помещения са с хладилник, климатик и централно парно отопление.

Къща за гости Идеал разполага с озеленен двор и барбекю, както и с безплатен паркинг на място.

Не се допускат домашни любимци! Тютюнопушенето в помещенията за настаняване е забранено!

Настаняване – след 14:00 часа.
Напускане – до 11:00 часа.

В непосредствена близост ще откриете заведения за бързо хранене, магазини за хранителни стоки, ресторанти, пицарии, кино и други.

Най-топлият геотермален извор на Балканите – Гейзерът, се намира само на 400 метра от нас!

 

 
Телефон
+359899876109
 
E-mail