ЗА НАС

103 Alpine е продължението на бутиковия 103° Hotel & SPA, който създадохме като олицетворение на пресечната точка на светския живот и най-горещата минерална вода в България. Знаем от какво се нуждае една хайлайф душа, затова ви каним да посетите най-новия ни хотел в Паничище.

Ще преобърнем и най-смелите ви представи за ексклузивна почивка в полите на Рила планина, далеч от любопитните погледи. 103 Alpine е нестандартно място за любителите на различното, за онези, които не си поставят граници и смело покоряват нови усещания.

Станете част от едно ексклузивно настаняване и изживяване в хотелска част и вили, където българските корени и природните елементи срещат модерния алпийски стил. Луксозните ни бутикови стаи ще ви потопят в така желаното уединение, а в нашата СПА зона с хидромасажен басейн, сауна и парна баня ще доставите истински релакс на тялото и ума си.

Ще сбъднем всички ваши кулинарни фантазии и ще ви пренесем в друго измерение с традиционни специалитети, поднесени по нов начин, и в комбинация с чаша внимателно подбрано вино.

Бъдете готови за неповторимо настаняване и дълго оставаща в съзнанието ви емоция.

Зарядна станция (22 kW) за електрически автомобили. Ползването за гости на хотела е безплатно. Станцията зарежда автомобили от всякакъв клас.