Искате ли да откриете всичко, което го прави красив, автентичен и заслужаващ да се живее? Ние, термален къмпинг „7 езера“, ви приветстваме в нашия нов свят на красота и наслада! С изглед към гордо извисяващите се върхове на Рила – пазители на величествените Рилски езера, тук е мястото, където напълно да забравите еднообразното всекидневие.

Сгушен в кокетното курортно градче Сапарева баня, къмпингът е перфектна комбинация от живописна природа и модерен комфорт.
Предлагаме ви много удоволствия, на които да се насладите – басейни с лечебни термални води, удобни къмпинг парцели под звездно небе, пленяващи гледки на зелените рилски възвишения, чист планински въздух, мелодичната песен на птици, с която да се събуждате всяка сутрин.
Вярваме в трансформиращата сила на съвършената почивка. Поставили сме си за цел да разгадаем всички ваши желания и да ги изпълним. Затова, когато сте при нас, се отпуснете и почувствайте полъха на вдъхновение и релакс – позволете на природата да ви въздейства благотворно!
Бъдете част от нашия малък рай, бъдете част от вашата мечта!Нашата мисия е да създаваме красиви моменти за вас. Вярваме в силата на къмпингуването да изгражда личности с отворени умове и широки сърца, в които всеки е своето автентично аз – приема и уважава другите. Превръщането на къмпинг „7 езера“ в място за създаване на незабравими моменти е наша лична кауза.

 Ежедневно се стараем нашите гости да бъдат максимално удовлетворени от престоя си при нас. В къмпинг „7 езера“- къмпингуващи и служители заедно изследват, учат и се забавляват, за да откриват страсти, да създадат приятелства за цял живот и да израснат в най-пълната версия на себе си.Работим с огромно желание, за да осигурим за всички гости усещане като за втори дом – от момента, в който прекрачат прага до напускането на къмпинга. Философията ни е да ви посрещаме в приятелска и позитивна атмосфера, отговаряща на стандартите на къмпинга. Основният ни фокус е лично, емпатично и гостоприемно отношение, което естествено проектира среда на комфортна и зареждаща почивка, където всеки да намери своето спокойствие и уединение.

Къмпингуването и времето прекарано на открито са важни за нас. Обичаме природата и се стараем да бъдем по-често близо до нея. Наясно сме за ползите от околната среда и неуморно се стараем всичко, което правим да бъде в хармония с ресурсите, които тя ни дава. В съвременният все по-свързан и модернизиран живот, възможно ли е да не прекъсваме връзката с естествения свят, който ни заобикаля? Убедени сме, че освен да предоставя уникални развлекателни преживявания, къмпинг „7 езера“ може да засилва връзката ни с природата и един с друг.

https://7lakescamping.com/