Къща за гости Меги

Къща за гости “МЕГИ” се намира в гр. Сапарева баня, ул. “Перущица” 7, на 60км южно от София, на 200 метра от акваклуб “Котвата”- комплекс с минерални басейни, спа процедури, джакузита-работещ целогодишно, на 500м от “Гейзера” и на 900м от центъра на града.
Уютна къща с всички удобства за активна почивка.
Предлага удобни стаи със санитарен възел, телевизор, хладилник, безжичен интернет, локално парно, двор със зеленина, беседка, люлки. Всяка стая е с отделен вход, южно изложение, гледка към двора и планината.

Оптимален капацитет 12 човека, разпределени в 3 двойни стаи /спални/, 1 тройна стая с отделни легла и апартамент битов стил с 2 стаи, от които едната е малка стаичка с легло персон и половина, а другата е стандартна стая със спалня и общ санитарен възел за двете помещения.

На разположение на гостите има обособен кът за правене на барбекю с фурна за печене на агнета, прасенца и трапезария напълно оборудвана с кафе машина,съдомиялна, микровълнова, готварска печка, хладилник и други удобства за приготвяне на храна и празнуване на празници.
Забележителностите, които може да посетите са:Най-горещият минерален извор-“Гейзера”, 7-те Рилски езера, Скакавишки водопад, Овчарченски водопад, Ресиловски девически манастир и много други прекрасни кътчета в община Сапарева баня и Рила планина.

Забележка: Стаите се освобождават до 12:00 часа, настаняване след 14:00, заплаща се при настаняването.
Уважаеми гости, след 23:00ч не се вдига шум!Телефон:

0896 460 888

Адрес:ул. Перущица 7, 2650 Сапарева баняРаботно време:00:00 – 24:00ч.

Къща за гости Меги