есторант „Седемте Рилски езера“ е прекрасно кътче за хапване и разпускане с приятели. Атмосферата в заведението е отпускаща и уютна. Предвидено е място за сто и петдесет души. Ресторантът ще ги очарова с изисканата си обстановка, отличното обслужване и, разбира се, с великолепната си кухня!
Менюто тук включва голямо разнообразие от ястия. Предлагана бива традиционна кухня, както и изобилие от морски деликатесиЯстията се приготвят по здравословен начин, използвани биват най-висококачествени продукти и ароматни подправки, така че вкусът е винаги невероятен! Блюдата винаги биват красиво презентирани! Ще избирате и сред богата селекция от изискани питиета.Големият капацитет на заведението го прави предпочитано място за посрещането на празници, провеждането на семейни тържествабанкети и корпоративни мероприятия. Ресторантът често отпуска залата си за презентирането на продукти на водещи европейски фирми и има опит в организацията на подобни събития.
Модерната материално-техническа база на заведението го превръща и в място, особено подходящо за провеждането на курсове за обучение на готвачи и сервитьори.

Заповядайте!